Tuotteet kestää, toimitus ei.

Kumppaninasi varmistamme, että oikeat tuotteet tulevat työmaallesi oikeaan aikaan. Näin sinä voit ammattilaisena keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaasi. Taustamme auttaa meitä ymmärtämään tarpeesi ja tarjoamaan niihin juuri oikeat ratkaisut.

Tuotteet kestää, toimitus ei.

 

Tehokas tuotanto

Nescon tehdas Orimattilassa pyörii noin sadan työntekijän ja edistyksellisten robottien voimin. Johtoajatuksena on yhdistää joustava ja tehokas tuotanto. Nescolla on alan paras toimitusvarmuus, palvelu ja tekninen osaaminen.

 

Tasainen laatu ja nopeat toimitukset

Robotisoitu tuotanto takaa tasaisen laadun sekä nopeat toimitukset. Kannakkeita tekevät Tiku ja Taku ovat tehdasrobottien uutta, älykästä polvea: ne hyödyntävät konenäköä. Ensimmäinen sormenjälki kannakkeeseen tulee vasta maalausradalle ripustettaessa.

 

Asiakaspalvelun laatu

Tehokkuus ja teknologia ovat huipputasoa, mutta viime kädessä tuotteiden ja asiakaspalvelun laatu on kuitenkin osaavien ja motivoituneiden ihmisten ansiota. He huolehtivat, että työmaallasi on kaikki mitä tarvitset.

Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset

Panostamme vahvasti laadun ja tuotekehityksen lisäksi toimitusvarmuuteen. Se on perusta sille, että rakennustyömaasi voi valmistua ajallaan.

Tutustu tuotteisiimme

Lumiesteprofiili LP3 uudistui - nyt entistäkin tehokkaampi LP3-Nova

Nescon suosittu ja tehokas lumiesteprofiili LP3 on mallisuojattu ja tyylikäs ratkaisu 1-2 -kerroksisiin rakennuksiin. Nyt olemme tehneet siitä vieläkin paremman. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nescon tuotekehitystiimi onnistui vähentämään raaka-aineen kulutusta liki 30 % ja uuden parannetun muotoilun sekä lujemman raaka-aineen avulla saamaan LP3-Novasta ylivoimaisen putkilumiesteisiin verrattuna.

Lue lisää

Nescon esittely

Palvelumme ammattilaisille

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he voivat palvella samoin omia asiakkaitaan.

 

Tutustu palveluihimme

Kauko-myyntityökalu helpottaa tarjouslaskentaa ja tavarantilausta

Kattotuotteiden myyntiprosessin helpottamiseksi Nesco on kehittänyt Kauko-myyntityökalun, joka helpottaa tarjouksen sekä tilauksen tekemistä. Ohjelmiston avulla luot nopeasti ammattimaiset sekä visuaalisesti selkeät lomakepohjat asiakastilanteisiin.

Lue lisää

Tiedostopankki

Tiedostopankista löydät tuotekortit, asennus-, käyttö-, ja hoito-ohjeet, sekä sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset.

Siirry tiedostopankkiin

Asiakkaidemme kokemuksia

Kourupalvelu Hölttä Oy

Kourupalvelu Hölttä ja Nesco ovat kulkeneet yhdessä jo pitkän tien. Eero Hölttä yrityksineen onkin merkittävä tekijä alalla ja...

Lue lisää

Kangasniemen Peltityö Oy

Kangasniemen Peltityö Oy on 1979 perustettu rakennuspeltitöihin erikoistunut yritys, jolla on kokemusta eri tyyppisistä remonteista niin...

Lue lisää

Pelti-Kaikko Oy

Ensin 14 vuotta toiminimellä toiminut Jani Kaikko ja sittemmin Pelti-Kaikko Oy:ksi yritystyyppinsä muuttanut toimija on pitkän linjan...

Lue lisää
Nescolla palvelu pelaa, sieltä saa myös erikoisosat ja toimitusaika on uskomattoman hyvä.

Marko Liikanen Etelä-Suomen Kouru- ja tikasasennus

Kuinka voimme auttaa

Tilaukset, toimitukset
p. 03 3390 0304, asiakaspalvelu@nesco.fi

Täältä löydät kaikki yhteystietomme