Tuotteet kestää, toimitus ei.

Kumppaninasi varmistamme, että oikeat tuotteet tulevat työmaallesi oikeaan aikaan. Näin sinä voit ammattilaisena keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaasi. Taustamme auttaa meitä ymmärtämään tarpeesi ja tarjoamaan niihin juuri oikeat ratkaisut.

Tuotteet kestää, toimitus ei.

 

Tehokas tuotanto

Nescon tehdas Orimattilassa pyörii noin sadan työntekijän ja edistyksellisten robottien voimin. Johtoajatuksena on yhdistää joustava ja tehokas tuotanto. Nescolla on alan paras toimitusvarmuus, palvelu ja tekninen osaaminen.

 

Tasainen laatu ja nopeat toimitukset

Robotisoitu tuotanto takaa tasaisen laadun sekä nopeat toimitukset. Kannakkeita tekevät Tiku ja Taku ovat tehdasrobottien uutta, älykästä polvea: ne hyödyntävät konenäköä. Ensimmäinen sormenjälki kannakkeeseen tulee vasta maalausradalle ripustettaessa.

 

Asiakaspalvelun laatu

Tehokkuus ja teknologia ovat huipputasoa, mutta viime kädessä tuotteiden ja asiakaspalvelun laatu on kuitenkin osaavien ja motivoituneiden ihmisten ansiota. He huolehtivat, että työmaallasi on kaikki mitä tarvitset.

Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset

Panostamme vahvasti laadun ja tuotekehityksen lisäksi toimitusvarmuuteen. Se on perusta sille, että rakennustyömaasi voi valmistua ajallaan.

Tutustu tuotteisiimme

Lumiesteprofiili LP3 uudistui - nyt entistäkin tehokkaampi LP3-Nova

Nescon suosittu ja tehokas lumiesteprofiili LP3 on mallisuojattu ja tyylikäs ratkaisu 1-2 -kerroksisiin rakennuksiin. Nyt olemme tehneet siitä vieläkin paremman. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nescon tuotekehitystiimi onnistui vähentämään raaka-aineen kulutusta liki 30 % ja uuden parannetun muotoilun sekä lujemman raaka-aineen avulla saamaan LP3-Novasta ylivoimaisen putkilumiesteisiin verrattuna.

Lue lisää

Nescon esittely

Palvelumme ammattilaisille

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he voivat palvella samoin omia asiakkaitaan.

 

Tutustu palveluihimme

Kauko-myyntityökalu helpottaa tarjouslaskentaa ja tavarantilausta

Kattotuotteiden myyntiprosessin helpottamiseksi Nesco on kehittänyt Kauko-myyntityökalun, joka helpottaa tarjouksen sekä tilauksen tekemistä. Ohjelmiston avulla luot nopeasti ammattimaiset sekä visuaalisesti selkeät lomakepohjat asiakastilanteisiin.

Lue lisää

Tiedostopankki

Tiedostopankista löydät tuotekortit, asennus-, käyttö-, ja hoito-ohjeet, sekä sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset.

Siirry tiedostopankkiin

Tekninen tuki apunasi

Nescon kehitysosastolla pidämme huolen siitä, että tuotteemme täyttävät alan määräykset ja standardien vaatimukset. Meille on tärkeää, että lähtevät tuotteet ovat alan parhaita ja myös asennettavuus on otettu huomioon. Autamme myös erikoiskohteiden suunnittelussa ja annamme tarvittaessa kommentteja toteutukseen.

Antti Korkealaakso, p. 040 515 0655
tekninen.tuki@nesco.fi

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme kokemuksia

Nesco-yhteistyöllä aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmät uudelle tasolle

Aurinkosähkön tuottaminen on voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alue, tälläkin hetkellä maailmassa asennetaan noin puolitoista...

Lue lisää

Turun Pläkkipelti luottaa Nescon laatuun

Turun Pläkkipelti Oy on vuonna -85 perustettu perheyritys, joka tekee pääasiassa konesaumakatteita sekä uudiskohteiden...

Lue lisää

Lisää tehokkuutta toimivasta yhteistyöstä

Jo vuosia ovat Icopal Katto Oy ja Nesco Oy tehneet hedelmällistä yhteistyötä. Tämä on kehittänyt molempien yhtiöiden toimintaa ja...

Lue lisää
Nescolla palvelu pelaa, sieltä saa myös erikoisosat ja toimitusaika on uskomattoman hyvä.

Marko Liikanen Etelä-Suomen Kouru- ja tikasasennus

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu – jos sinulla kysyttävää toimituksista tai tilauksista
p. 03 3390 0304, asiakaspalvelu@nesco.fi

Tekninen tuki  – erikoiskohteiden suunnittelut ja kommentit toteutuksiin
Antti Korkealaakso p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.fi
Jaakko Ranta p. 044 713 3031

Muut yhteystiedot