Haemme vahvistusta myyntitiimiin

Nesco Oy on edistyksellinen 100 henkilöä työllistävä tehdas Orimattilassa, joka valmistaa ja myy sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita.
Olemme osa Vesivek-konsernia, jossa työskentelee yhteensä yli 900 rakennusalan ammattilaista.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen KAHTA B-to-B myyjää

Toinen Uudenmaan alueelle sekä toinen Pirkanmaa-Pohjois Satakunta-Pohjanmaa alueelle. Myyntitiimimme koostuu nyt kuudesta talossa pitkään olleesta konkareista ja kahdesta uudemmasta tulevaisuuden tuloksentekijästä. Haemme nyt uusia tuloksentekijöitä vastaamaan vahvasti kasvaneeseen myyntiin, kysyntään ja asiakasmäärään. Työ tapahtuu pääosin myyntialueille asiakkaiden luona, joten asuinpaikkasi voi olla em. alueilla. Oma auto on välttämätön työn hoitamisen kannalta.

Ansiosi muodostuvat kiinteästä kuukausipalkasta ja vuosibonuksesta. Meillä jokainen Nescolainen kuuluu myös yrityksen tulosbonuksen piiriin.

Aktiivinen asenne ja jämpti toiminta

Rakennamme asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Nescon myyjänä hankit uusia asiakkuuksia ja huolehdit olemassa olevista. Vastaat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta, jolloin sitoutuminen nousee erittäin tärkeään rooliin.

Asiakkainasi on laaja kirjo rakennusalan ammattilaisia, jotka tarvitsevat kattojen ja parvekkeiden sadevesi- ja kattoturvatuotteita. Työssä pärjää aktiivisella asenteella ja jämptillä toiminnalla.

Haluatko kehittyä asiantuntevaksi huippumyyjäksi vai oletko jo guru?  

B-to-B myyjän täytyy tuntea tuotteensa ja palvelunsa, ja ennen kaikkea olemaan aktiivinen ilman kontaktiepäröintiä. Rakennus- tai peltialankokemus on eduksi. Tärkeintä, jopa kokemusta tärkeämpää on, että omaat tekemisen meiningin. Opetamme ja perehdytämme kattavasti. Meillä on mahdollisuus myydä kotimaisia huipputuotteita suoraan omalta tehtaalta.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt! Hakuaika 30.09.2021 saakka.

Lisätietoja:
Pasi Heikkonen
040 776 5527
pasi.heikkonen@nesco.fi

www.nesco.fi