Haemme B2B-myyjiä Nescolle!

Vahvistuksia myyntitiimiin

Nesco Oy on edistyksellinen 100 henkilöä työllistävä tehdas Orimattilassa, joka valmistaa ja myy sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Olemme osa Vesivek-konsernia, jossa työskentelee yhteensä n. 600 rakennusalan ammattilaista.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen B-to-B myyjiä.
Myyntitiimimme koostuu nyt viidestä talossa pitkään olleesta huippukaverista, johon haemme kahta uutta vahvaa lenkkiä. Etsimme yhtä henkilöä tekemään tuloksekasta työtä Uudenmaan alueelle ja toisen kohdalla myyntialuetta voidaan sovitella asuinpaikkasi mukaan.

Aktiivinen asenne ja jämpti toiminta.
Rakennamme asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Nescon myyjänä hankit uusia asiakkuuksia ja huolehdit olemassa olevista. Vastaat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta, jolloin sitoutuminen nousee erittäin tärkeään rooliin.
Asiakkainasi on laaja kirjo rakennusalan ammattilaisia, jotka tarvitsevat kattojen ja parvekkeiden sadevesi- ja kattoturvatuotteita. Työssä pärjää aktiivisella asenteella ja jämptillä toiminnalla.

Haluatko kehittyä asiantuntevaksi huippumyyjäksi vai oletko jo guru?
B-to-B myyjän täytyy tuntea tuotteensa ja palvelunsa, ja ennen kaikkea olemaan aktiivinen ilman kontaktiepäröintiä. Opetamme ja perehdytämme kattavasti, kunhan omaat tekemisen meiningin. Meillä on mahdollisuus myydä kotimaisia huipputuotteita suoraan tehtaalta.

Ota yhteyttä!
Hakuaika 08.09.2019. saakka.

Lisätietoja:
Pasi Heikkonen, p. 040 776 5527, pasi.heikkonen@nesco.fi