Kourupalvelu Hölttä Oy

Kourupalvelu Hölttä ja Nesco ovat kulkeneet yhdessä jo pitkän tien. Eero Hölttä yrityksineen onkin merkittävä tekijä alalla ja sidoksissa yllättävälläkin tavalla Nescon historiaan.

30 vuotta yhteistyötä

Kouruhommat aloitin vuonna 1980 ostamalla muutaman muun toimijan kanssa ensimmäisenä Suomessa koneet, joilla pystyi valmistamaan saumatonta kourua. Silloin olin Suomen Kourupalvelun asiakas, jonka toiminnan Nesco pian osti, jolloin minustakin tuli virallisesti Nescon asiakas. Siitä nämä hommat lähti käyntiin, Hölttä sanoo.

Nesco toimi tuolloin vielä Virroilla. Hölttä kertoo tunteneensa Vesivekin toiminnan ja olleensa mies, joka vinkkasi Nescon omistaneelle Jukka Immoselle, että hänen kannattaisi ostaa Vesivek-tuotemerkki itselleen.

Meni pari päivää niin Jukka ilmoitti, että osti tuotemerkin itselleen. Että on tässä silläkin tavalla tullut oltua mukana näissä jutuissa, Hölttä naurahtaa.

Kourupalvelu Höltän ja Nescon yhteistyö on vuosien saatossa nähnyt kaikenlaista. Takana on yhteensä kolmekymmentä vuotta yhteistä historiaa, jota Hölttä kuvailee hyväksi ja sujuvaksi. Pitkä yhteistyö on mahdollistanut myös sen, että esimerkiksi teknistä tukea on annettu ja annetaan puolin ja toisin.

Totta kai tukea on tullut enemmän Nescon puolelta kuin meikäläiseltä sinne päin, mutta kyllä vuosien saatossa kaikennäköistä on palloteltu edes takaisin. Muutama Nescon toteuttama asia on lähtenyt liikkeelle meikäläisen ideoista ja tarpeista, Hölttä sanoo.

Höltän mukaan Nesco tarjoaa laadukkaita tuotteita. Pientä, joskin perusteltua moitittavaakin löytyy.

Tavara on laadukasta ja siinä mielessä hinnaltaan kilpailukykyistä. Halvimmasta päästä tavara ei kuitenkaan ole, mutta ei kai se sitä oikein voisikaan olla, Hölttä pohtii.

Hölttä pitää Nescoa monella tapaa edelläkävijänä. Kiitosta saavat kattoturvatuotteet ja esimerkiksi erilaiset tikasratkaisut. Pitkän kokemuksensa kautta Hölttä näkeekin, että erityisesti tuotekehityksen panostaminen näkyy Nescon toiminnassa.

Nescon toiminnasta huomaa, että tuotekehitykseen on panostettu. Erityisesti rakennusliikeasiakkaita kiinnostaa, mistä ja kenen tavarasta teemme. Nesco on silläkin puolella tunnettu brändi, johon luotetaan, Hölttä summaa.

Lue lisää mitä Nesco tarjoaa ammattilaisille