Pelti-Kaikko Oy

Pelti-Kaikko

Ensin 14 vuotta toiminimellä toiminut Jani Kaikko ja sittemmin Pelti-Kaikko Oy:ksi yritystyyppinsä muuttanut toimija on pitkän linjan tekijä alallaan. Yritys asentaa saumakattoja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita.

Laadukkaat tuotteet yksilöidysti

Pelti-Kaikko Oy:n perustaja Jani Kaikolla on kokemuksia Nescosta ja sen toiminnasta niin asiakasyrityksen työntekijän kuin yrittäjän näkökulmasta. Kokonaisuudessaan yhteistyötä on takana yli 25 vuotta.

Aikanaan tein hommia yrityksessä, joka teki yhteistyötä vielä silloin Tika Oy:n nimeä kantavan toimijan kanssa. Yritys, jossa työskentelin osti Tikalta kattoturvatuotteita, jolloin sain työntekijänä ensimmäisen kosketuksen Nescoon, joka siis osti myöhemmin Tikan toiminnan itselleen, Kaikko sanoo.

Vuodet kuluivat ja pian Kaikko oli perustamassa omaa yritystä. Vuosien saatossa rakentunutta suhdetta Nescoon oli luonnollista jatkaa, joten Kaikko marssikin Nescolle ja Tarmo Volotisen puheille perustamaan yritykselleen asiakastiliä.

Tarmo oli alkuvaiheessa yhteyshenkilö Nescon päässä. Suhde oli sen verran hyvä, että muistan kerran, kun Tarmo soitti ja kysyi apuun, kun teräslevy oli jumiutunut levyleikkuriin. Leikeltiin se levy sitten kaksin peltisakseilla kahtia, Kaikko naurahtaa.

Kaikon mukaan yhteistyö Nescon kanssa on sujunut todella hyvin.

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että toimitusnopeus ja tilausten joustavuus on toiminut niin hyvin. Siihen kun laitetaan lisäksi ystävällinen henkilökunta, jolta saa aina hyvää palvelua niin asiointi Nescolla on todellakin mielekästä, Kaikko sanoo.

Kaikko avaa henkilökohtaista palvelua esimerkin kautta.

Kun olen tarvinnut esimerkiksi erikokoisia kourukoukuntakatukia niin ne on valmistettu minulle erikseen ja toiveideni mukaisesti nopeallakin aikataululla, Kaikko kertoo.

Tuotteiden laatu on merkittävä tekijä yhteistyön jatkumisen kannalta. Kaikko uskoo, että laadukkaat tuotteet muodostavat jatkossakin Nescon toiminnan kulmakiven yhdessä hyvän palvelun kanssa.

Jos näin hyvä palvelu jatkuu niin ehdottomasti jatkan yhteistyötä ja suosittelen tarvittaessa eteenpäin – uusille ja vanhoillekin alan yrittäjille, Kaikko sanoo.

Tutustu Nescon palveluihin ammattilaisille