RS Kouru

RS Kouru on Kymenlaaksossa, pääasiassa Kotkan ja Haminan alueella toimiva yritys, joka on tehnyt yhteistyötä Nescon kanssa vuodesta 2008 lähtien. Yritys asentaa esimerkiksi vesikouruja, lumiesteitä ja muita kattoturvatuotteita.

Kattoturvatuotteet nopeasti

Reijo Saaraisen ja RS Kourun yhteistyö Nescon kanssa alkoi vajaa kymmenen vuotta sitten, kun Reijo päätti hypätä paperialan hommien loppuessa täysin uuteen maailmaan ja ryhtyi yrittäjäksi.

Aikani tuumailin ja keksin, että täällä Kotkan ja Haminan seudulla kattoturva- ja sadevesituotteiden asennuksia hoitavat vain ulkopaikkakuntalaiset yritykset. Ajattelin kokeilla olisiko markkinarakoa meikäläisellekin, Saarainen kertoo.

Yhteistyö Nescon kanssa alkoi heti yrityksen perustamisen jälkeen. Saarainen kertoo, että hänellä oli tuttu, joka oli toiminut alalla 20 vuotta ja joka käytti Nescon tuotteita.

Ajattelin, että kun kaveri on käyttänyt Nescon tuotteita niin pitkään, että pakkohan niiden on olla hyviä. Nyt kun on päässyt vertailemaan niin täytyy sanoa, että Nescon tuotteet ovat laadukkaita ja helppoja asentaa, Saarainen sanoo.

Nescon asiakaslupaukset, etenkin nopea toimitusaika saa Saaraiselta erityiskiitoksen.

En ole törmännyt vastaavaan. Lähettämö toimii todella hienosti, Saarainen sanoo.

Saaraisen kokemuksen mukaan Nescon lupaukset yksilöllisestä asiakaspalvelusta pitävät paikkansa. Se on yksi syy, minkä takia Saarainen aikoo käyttää Nescon tuotteita jatkossakin.

Jos tarvitsen jonkun tuotteen kiireellä niin Nesco hoitaa sen. Tuntuu, että siellä tehdään hommia vaikka ruokatauolla jos onnistuminen sitä vaatii. Tämä on ehkä suurin syy, miksi olen niin tyytyväinen Nescoon, Saarainen sanoo.

RS Kourun ja Nescon tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä yhteistyö jatkuu.

Tämä on ollut ja on mukavaa yhteistyötä. Uskon, että se on ollut sitä molempiin suuntiin, Saarainen toteaa.

Ja jatkaa samaan hengenvetoon:

Kyllä tässä Nescon kanssa mennään eläkepäiviin asti.

Tutustu tarkemmin Nescon palveluihin ammattilaisille