Nescon koulutuksilla parannat henkilöstösi osaamistasoa ja lisäät myynnin mahdollisuuksia

Nesco on ollut mukana jo vuosikymmeniä alan standardointityöryhmissä laatimassa alan tuotteisiin liittyviä standardeja ja toimintaa ohjaavia RT-ohjekortteja. Mukanaolo näissä työryhmissä takaa sen, että Nescolla on paras ja viimeisin tieto alan määräyksistä. Järjestämme vuosittain koulutuksia, jossa perehdytään alan määräyksiin ja käydään läpi yleisiä ohjeistuksia ja periaatteita. Määräyksien ja RT-korttien tuntemus varmistaa asennusten lainmukaisuuden ja toimivuuden.

 

Kattoturvatuotteiden tarkastajakoulutus

Nesco järjestää tarkastajakoulutuksia muutamia kertoja vuodessa. Suorittamalla koulutuksen hyväksytysti, saat käyttöösi Tarkastaja-sertifikaatin. Tarkastajakoulutuksien päivämääristä saat tietoa seuraamalla Uutiset palstaa.

 

Asentajakoulutus hyväksi todetuista asennusmenetelmistä

Koulutuksessa perehdytään asennusmenetelmiin, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennuksia. Koulutuksissa käydään lävitse myös uusien tuotteiden muita ominaisuuksia.

 

Sähköisten järjestelmien käyttöönottokoulutus

Kauko- ja Kunto -työkalujen käyttöönottokoulutukset ovat henkilökohtaisia, joissa käyttöönotto ja käyttökoulutus tapahtuu yrityksesi tiloissa Nescon tukihenkilön avustuksella. Tukipalvelu on käytössäsi myös käyttöönoton jälkeen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Mitä hyödyn kouluttautumisesta?

Suorittamalla koulutuksen varmistat, että sinulla on viimeisin tieto alan määräyksistä ja RT-ohjekorttien ohjeistuksista. Hyvä tietopohja vahvistaa ammattimaisuutta myös asiakkaiden silmissä. Tarkastajakoulutuksesta saatua tarkastajalupaa voi hyödyntää omassa liiketoiminnassaan osoituksena osaamisesta ja myös rahallisessa muodossa maksullisten vuositarkastusten osalta.

Nescolta saa säännöllisesti tietoa tuoteuutuuksista ja koulutusta on tarjolla riittävästi.

Jyrki Pullinen Rännimestarit