Nesco Oy

Nesco Oy on vuonna 1981 perustettu maamme johtava sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistava yritys. Palvelemme alan ammattilaisia laidasta laitaan.

Tuotteet kestää, toimitus ei.

Vahva tuntemuksemme alaan pohjautuu pitkään historiaan; lisäksi olemme ainoa valmistaja Suomessa, jolla on omaa asennuskokemusta. Tuotekehityksessä olemme edelläkävijöitä kotimaassa. Laajan tuotevalikoiman lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme erikoistuotteita vaativiinkin kohteisiin. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Orimattilassa ja tuotteidemme kotimaisuusaste on erittäin korkea.

 

Tehokas tuotanto

Nescon tehdas Orimattilassa pyörii noin sadan työntekijän ja edistyksellisten robottien voimin. Johtoajatuksena on yhdistää joustava ja tehokas tuotanto. Nescolla on alan paras toimitusvarmuus, palvelu ja tekninen osaaminen.

 

Tasainen laatu ja nopeat toimitukset

Robotisoitu tuotanto takaa tasaisen laadun sekä nopeat toimitukset. Kannakkeita tekevät Tiku ja Taku ovat tehdasrobottien uutta, älykästä polvea: ne hyödyntävät konenäköä. Ensimmäinen sormenjälki kannakkeeseen tulee vasta maalausradalle ripustettaessa.

 

Asiakaspalvelu

Tehokkuus ja teknologia ovat huipputasoa, mutta viime kädessä tuotteiden ja asiakaspalvelun laatu on kuitenkin osaavien ja motivoituneiden ihmisten ansiota. He huolehtivat, että työmaallasi on kaikki mitä tarvitset.

Nescon esittely

Toimitus- ja palvelulupauksemme Sinulle

 

Tasa-arvolupaus

Meillä on vain yhdenlaisia asiakkaita – tärkeitä. Otamme kaikki asiakkaat avosylin vastaan ja palvelemme suoraselkäisesti sekä parhaalla ammattitaidollamme yrityksen kokoon tai muihin seikkoihin katsomatta.

 

Palvelulupaus

Kerro mitä haluat – me kerromme mitä tarvitset. Taustamme auttaa meitä ymmärtämään kulloisenkin työprojektisi vaatimukset ja tarjoamaan juuri niihin sopivat ratkaisut. Lisäksi osaamme kysyä ja kuunnella. Tilausta tehdessäsi myyjämme kykenee arvioimaan, sisältääkö tilaus vaadittavat tuotteet. Säästät aikaa ja vaivaa, kun työmaallasi on varmasti kaikki mitä tarvitset.

 

Toimituslupaus

Saat mitä tarvitset – ja aina ajallaan. Keräämme tilauksesi huolellisesti ja tarkistamme sen ennen toimitusta kahteen kertaan. Tiettyjä tavaroita on aina varastossa valmiina, mikä nopeuttaa niiden toimittamista. Meille on kunnia-asia, että toimitukset lähtevät sinulle täsmällisesti, sovitussa aikataulussa.

Töihin Nescolle?

Tule meille töihin! Emme oleta, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä, vaan tärkeintä on asenne! Meillä on jokaiseen työhön oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön. Jokaisessa työssä käytetään pientä trukkia, jonka käyttöön annamme koulutuksen.

Lue lisää ja hae nyt!

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu – jos sinulla kysyttävää toimituksista tai tilauksista
p. 03 3390 0304, asiakaspalvelu@nesco.fi

Tekninen tuki  – erikoiskohteiden suunnittelut ja kommentit toteutuksiin
Antti Korkealaakso p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.fi

Muut yhteystiedot