Meillä on vain yhdenlaisia asiakkaita – tärkeitä

Me Nescolla haluamme palvella asiakkaitamme paitsi laadukkailla tuotteilla myös ainutlaatuisella palvelukonseptilla. Olemme yli 30 toimintavuotemme aikana keränneet kokemusta ja tietotaitoa sekä kehittäneet toimintaamme yhdessä asiakkaiden ja asennusorganisaation kanssa. Haluamme tarjota tämän tiedon myös asiakkaidemme käyttöön. Palvelemme sinuakin mielellämme, sillä MEILLÄ ON VAIN YHDENLAISIA ASIAKKAITA – TÄRKEITÄ.

Projektipalvelut

Erinomaisen räätälöinti kykymme taustalla on tehokas ja moderni tehdaskokonaisuus. Pystymme toimittamaan projektikohtaisesti erikoistuotteita vakiotavaratoimitusten yhteydessä.

Lue lisää

Sähköiset työkalut

Alan moderneimmat työkalut on laajalti testattu ja nyt tarjolla myös sinulle. Teet nopeasti ammattilaisen kuntoraportin tai selkeän tarjouksen, jonka pystyt muuttamaan helposti myös ostotilaukseksi. Nopeaa ja helppoa!

Lue lisää

Liiketoiminnan kehityspalvelut

Vuosikymmenten varrella alan toiminnasta kertyneen tiedon ja ymmärryksen ansiosta pystymme auttamaan yrittäjiä kehittämään toimintaansa. Parhaat tulokset saadaan, kun yhteistyölle asetetaan tavoitteet.

Lue lisää

Tuotekehityspalvelut

Nesco on sopimusvalmistajana kehittänyt useita tuotteita ja ratkaisuja tunnetuille brändeille. Tuotekehityksen ammattitaitoa kuvaa hyvin se, että vuosien varrella suunnitelluista ratkaisuista on kymmenkunta mallisuojattu tai patentoitu.

Lue lisää

Kourukoneet

Nesco on kehittänyt ja valmistanut P13 ja P13/P15 kouruko-neita jo 90–luvun alusta lähtien. Luotettavat koneet mahdol-listavat tehokkaan työskentelyn. Saatavana myös kantikkaita K13 ja K15 koneita.

Lue lisää