Projektipalvelut

Erinomaisen räätälöintikykymme taustalla on tehokas ja moderni tehdaskokonaisuus. Pystymme toimittamaan projektikohtaisesti erikoistuotteita vakiotavaratoimitusten yhteydessä.

Saat mitä tarvitset - ja aina ajallaan

Tuotantomme ja asiakaspalvelumme auttavat sinua toteuttamaan kaikki urakat, pienistä vakiotoimituksista vaativimpiin räätälöityihin kokonaisuuksiin, laadukkaasti ja ajallaan. Joustavan toimitusketjumme taustalla on tehokas ja moderni tuotantokapasiteetti. Pystymme toimittamaan projektikohtaisesti erikoistuotteita vakiotavaratoimitusten yhteydessä.

 

Projektisi aikataulutus helpottuu

Nescolla on alan paras toimitusvarmuus.

 

Käytössäsi on alan laajin tuotevalikoima

Saat kaiken yhdestä paikasta, mikä säästää aikaa ja rahaa.

 

Myös räätälöidyt tuotteet

Suomen nykyaikaisin tuotanto ja asiakaskohtainen suunnittelu mahdollistavat räätälöityjen erikoistuotteiden toimitukset.

Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat sadevesi,- kattoturva-, ja hätäpoistumistuotteet sekä parvekevedenpoistoratkaisut. Saat kaiken yhdeltä toimittajalta, mikä säästää aikaa ja rahaa sekä selkeyttää toimintaa.

Tutustu tuotteisiin

Erikoistuotteet ja räätälöinti

Nescolla on Suomen nykyaikaisin tehdas ja joustavin tuotanto. Tästä johtuen mm. erikoisvärit voidaan toteuttaa täsmällisillä toimitusajoilla. Teollinen suunnittelu ja valmistus tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Erikoistuotteet kerralla oikein, joten ei turhia uudelleen tekemisen kustannuksia!

Nescon esittely

Tiedostopankki

Tiedostopankista löydät tuotekortit, asennus-, käyttö-, ja hoito-ohjeet, sekä sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset.

Siirry tiedostopankkiin
Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että toimitusnopeus ja tilausten joustavuus on toiminut niin hyvin. Siihen kun laitetaan lisäksi ystävällinen henkilökunta, jolta saa aina hyvää palvelua niin asiointi Nescolla on todellakin mielekästä.

Jani Kaikko Pelti-Kaikko Oy