Meille töihin

Tule meille töihin! Emme oleta, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä, vaan tärkeintä on asenne! Meillä on jokaiseen työhön oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön.

 

Koulutus

Koulutamme työtehtäviin, aikaisempaa koulutusta et tarvitse, asenne ratkaisee! Tarjoamme myös trukkikoulutuksen jokaiseen työtehtävään.

 

Ei vain kausitöitä

Meillä on tekemisen meininki ja positiivista pöhinää. Mahdollisuus vakinaistua, emme etsi vain kausityöntekijöitä.

 

Muutama toivomus

Olethan täysi-ikäinen, koska työskentelemme koneiden ja laitteiden kanssa. Omaat aktiivisen asenteen ja olet oma-aloitteinen. Työ on vuorotyötä kahdessa vuorossa (aamu, ilta). Arvostamme myös halukkuutta työskennellä yövuorossa.

 

Tutustu Nescoon

Nescon tehdas Orimattilassa pyörii noin sadan työntekijän ja edistyksellisten robottien voimin. Johtoajatuksena on yhdistää joustava ja tehokas tuotanto. Nescolla on alan paras toimitusvarmuus, palvelu ja tekninen osaaminen.

Tutustu Nescoon

Haemme myyntitiimiimme tarjouslaskijaa

Tarjoamme oivan mahdollisuuden teknisesti orientoituneelle, vahvalla asenteella ja oma-aloitteisuudella varustetulle henkilölle näyttää kykynsä sekä luoda omannäköinen urapolku Nescon myyntitiimissä Orimattilassa. Omaat teknisen taustan ja koulutuksen, osaat lukea rakennuspiirustuksia ja laskea määriä.

Odotamme sinulta myynnillistä ajattelutapaa. IT saralta NAV- ja CAD-osaaminen on iso etu. Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa kohteiden tarjouslaskenta. Toimit yhteistyössä muiden myyntitiimiläisten kanssa, joten joukkuepelaaminen kuuluu vahvuuksiisi. Työtehtäväsi voi sisältää myös muita tuotesuunnittelun työtehtäviä.

Tarjoamme tsemppaavan työyhteisön, kannustavan palkkauksen, markkinajohtajan luotettavan taustatuen sekä mahdollisuuden edetä vastuullisiin tehtäviin omien rahkeiden mukaisesti.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 31.1 mennessä: 
Pasi Heikkonen, p. 040 776 5527, pasi.heikkonen@nesco.fi

Jätä avoin hakemus

Lähetä vapaamuotoinen hakemus.

Jätä avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Tiedostojen enimmäiskoko 20Mt