Laatu lähtee suunnittelupöydältä

Nescon FI- ja CE-sertifioidut sekä VTT:n laajasti testaamat tuotteet tarjoavat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Erikoistuotteet, oma tuotekehitys ja yksilöllinen suunnittelu auttavat myös räätälöidyissä ratkaisuissa. Löydät suunnittelija-aineistomme kätevästi ProdLib-palvelusta.

Tehtaan asiantuntemus käytössäsi

 

Tekninen tuki

Tekninen tukemme auttaa sinua erikoiskohteiden suunnittelussa ja annamme myös tarvittaessa kommentteja toteutukseen. Kaikki projektit, olivat ne sitten isoja tai pieniä, otetaan vakavasti ja haetaan juuri siihen kohteeseen paras ratkaisu. Nescon yli 30 vuoden kokemus alalta näkyy kertyneenä tietopankkina.

 

Erikoistuotteet ja räätälöinti

Nescolla on Suomen nykyaikaisin tehdas ja joustavin tuotanto. Tästä johtuen mm. erikoisvärit voidaan toteuttaa täsmällisillä toimitusajoilla. Teollinen suunnittelu ja valmistus tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Erikoistuotteet kerralla oikein, joten ei turhia uudelleen tekemisen kustannuksia!

 

Tuotekehityksen edelläkävijä

Vahva tuntemuksemme alaan pohjautuu pitkään historiaan; lisäksi olemme ainoa valmistaja Suomessa, jolla on ollut omaa asennuskokemusta. Laajan tuotevalikoiman lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme erikoistuotteita vaativiinkin kohteisiin.

Nescon laaja tuotevalikoima

Tuotekehityksessä olemme edelläkävijöitä kotimaassa. Laajan tuotevalikoiman lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme erikoistuotteita vaativiinkin kohteisiin.

 

Tutustu tuotteisiimme

Nescon tuotteet nyt PRODLIB-tuotekirjastossa

Nescon kattoturva-, sadevesijärjestelmä- ja parvekevedenpoistotuotteet ovat nyt sähköisessä ProdLib-tuotekirjastossa. ProdLib on rakennusten suunnittelijoille tarkoitettu maksuton tuotekirjasto. ProdLibin asennuksen jälkeen voit ladata ja hallita yksittäisten valmistajien kirjastoja ohjelmiston sisältä. Kirjastot sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM- ja CAD-malleja sekä muita suunnittelua tukevia tiedostoja AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin – kaikki helppokäyttöisesti organisoituna ja ajan tasalla.

Lataa ProdLib

Nescon esittely

Palvelumme suunnittelijoille

Nesco on sopimusvalmistajana kehittänyt useita tuotteita ja ratkaisuja tunnetuille brändeille. Tuotekehityksen ammattitaitoa kuvaa hyvin se, että vuosien varrella suunnitelluista ratkaisuista on kymmenkunta mallisuojattu tai patentoitu.

Tutustu tuotekehityspalveluun

Tekninen tuki apunasi

Nescon kehitysosastolla pidämme huolen siitä, että tuotteemme täyttävät alan määräykset ja standardien vaatimukset. Meille on tärkeää, että lähtevät tuotteet ovat alan parhaita ja myös asennettavuus on otettu huomioon. Autamme myös erikoiskohteiden suunnittelussa ja annamme tarvittaessa kommentteja toteutukseen.

Antti Korkealaakso, p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.fi

Ota yhteyttä
Tekninen tuki toimii, myös erikoisratkaisut onnistuvat. Näin voidaan toteuttaa tärkeimpien ja isoimpien asiakkaiden toiveet.

Anssi Kekäläinen Kestopelti Oy

Tiedostopankki

Tiedostopankista löydät tuotekortit, asennus-, käyttö-, ja hoito-ohjeet, sekä sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset.

Siirry tiedostopankkiin

Asiakkaidemme kokemuksia

Nesco-yhteistyöllä aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmät uudelle tasolle

Aurinkosähkön tuottaminen on voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alue, tälläkin hetkellä maailmassa asennetaan noin puolitoista...

Lue lisää

Turun Pläkkipelti luottaa Nescon laatuun

Turun Pläkkipelti Oy on vuonna -85 perustettu perheyritys, joka tekee pääasiassa konesaumakatteita sekä uudiskohteiden...

Lue lisää

Lisää tehokkuutta toimivasta yhteistyöstä

Jo vuosia ovat Icopal Katto Oy ja Nesco Oy tehneet hedelmällistä yhteistyötä. Tämä on kehittänyt molempien yhtiöiden toimintaa ja...

Lue lisää