Tuotteemme teollisuudelle

Nescon tuotteet mahdollistavat laadukkaat ja kestävät ratkaisut prosessiteollisuuden putkistoläpivienteihin sekä elementtiteollisuuden parvekkeiden vedenpoistoon.

Parvekkeiden vedenpoistoratkaisut

Parvekkeiden käyttötarkoitukset ovat laajentuneet, mikä on tuonut lisävaatimuksia myös parvekkeiden viihtyvyydelle ja paloturvallisuudelle. Perinteinen ulosheittoputki ei enää riitä teknisesti eikä myöskään ulkonäöllisesti. Parvekkeiden sisäinen vedenpoistojärjestelmä mahdollistaa turvallisen ja siistin ratkaisun vedenpoistoon sekä uudis- että saneerauskohteissa.

 

Helppoja ja nopeita asentaa

Uudisrakentamisessa parvekekaivot asennetaan elementtitehtaalla parvekelaattoihin valmiiksi. Saneerauskohteissa parvekekaivot asennetaan timanttiporattuun reikään tai valuun.

 

Yhteensopivia erilaisiin parvekeputkistoihin

Järjestelmään on saatavissa erilaisia putkiston osia, esimerkiksi mutkia, ulosheittopäitä, seinäkiinnikkeitä yms. tarpeen mukaan. Parvekeputkiin 73mm, 75mm ja 100mm on saatavissa myös valmistamiamme Partsi-tuoteperheen osia.

 

Parvekekaivoilla yli 50 vuoden käyttöikä

Parvekekaivoa valittaessa on syytä kiinnittää huomiota paloturvallisuuteen, tiiveysominaisuuksiin, huollettavuuteen ja käyttöikään. Nescon valmistamat parvekekaivot ovat testattuja ja täyttävät kaikki edellä luetellut vaatimukset.

Teollisuuden putkistoläpiviennit

Teollisuuden putkistoläpivienneissä käytetään kehittämäämme kiinnitysteknologiaa, jolla putket kiinnittyvät ja tiivistyvät betoni- ja kivirakenteisiin ilman muotti- ja jälkivalutöitä.

 

Edullinen ja nopea toteutus

Nescon kiinnitysmenetelmässä läpivientiputki asennetaan betonirakenteeseen timanttikairalla porattuun reikään. Putken poimujen välisille pinnoille laitetaan elastinen tiivistemassa.

 

Ei muotti- tai jälkivalutöitä

RP-putki painetaan porattuun reikään, jolloin se poimujen avulla kiinnittyy ja tiivistyy rakenteeseen ilman muotti- ja jälkivalutöitä.

 

Luja ja tiivis lopputulos

RP-läpivientiholkit, roiskevesikaulukset, lattiakaivot, putkiläpiviennit.

Nescon esittely

Tehtaan asiantuntijat käytössäsi

Nescon kehitysosastolla pidämme huolen siitä, että tuotteemme täyttävät alan määräykset ja standardien vaatimukset. Meille on tärkeää, että lähtevät tuotteet ovat alan parhaita ja myös asennettavuus on otettu huomioon. Autamme myös erikoiskohteiden suunnittelussa ja annamme tarvittaessa kommentteja toteutukseen.

Antti Korkealaakso, p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.fi

Ota yhteyttä

Nescon tuotteet nyt PRODLIB-tuotekirjastossa

Nescon kattoturva-, sadevesijärjestelmä- ja parvekevedenpoistotuotteet ovat nyt sähköisessä ProdLib-tuotekirjastossa. ProdLib on rakennusten suunnittelijoille tarkoitettu maksuton tuotekirjasto. ProdLibin asennuksen jälkeen voit ladata ja hallita yksittäisten valmistajien kirjastoja ohjelmiston sisältä. Kirjastot sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM- ja CAD-malleja sekä muita suunnittelua tukevia tiedostoja AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin – kaikki helppokäyttöisesti organisoituna ja ajan tasalla.

Lataa Prodlib

Tiedostopankki

Tiedostopankista löydät tuotekortit, asennus-, käyttö-, ja hoito-ohjeet, sekä sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset.

Siirry tiedostopankkiin

Parveketuotteiden mitoitukset

Parvekevedenpoistotuotteemme tarkemmat mitat on kerrottu esitteessämme.

 

Lataa esite
Sairaalankadun 100-vuotiaan kiinteistön saneerauksessa halusimme käyttää kestäviä ja rakennuksen perinteitä kunnioittavia tuotteita. Pihassa on paljon kulkua, joten kaivojen tulee kestää kolhuja. Nescon rosteriset sadevesikaivot istuvat arvokkaaseen rakennukseen hyvin ja ovat pitkäikäinen ratkaisu.

Ilpo Leskinen työnjohtaja

Ota yhteyttä

Parvekevedenpoisto, teollisuus

Nesco Matti Vironen

Matti Vironen
p. 044 711 0882
matti.vironen@nesco.fi