Töihin Nescolle!

Nesco Oy on edistyksellinen 100 henkilöä työllistävä yritys Orimattilassa, joka valmistaa ja myy sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Olemme osa Hämeen Laaturemontti -konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 550 rakennusalan ammattilaista. Työturvallisuuden lisäksi korostamme toimitusvarmuuden ja asiakastyytyväisyyden merkitystä. Meillä on vain yhdenlaisia asiakkaita – tärkeitä.

Toiminnan laajentuessa haemme 30 kausityöntekijää Orimattilaan eri tuotannon töihin ja logistiikan keräilytehtäviin.

Emme oleta, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, vaan tärkeintä on asenne! Meillä on jokaiseen työhön oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön. Jokaisessa työssä käytetään pientä trukkia, jonka käytön koulutamme. Lisäksi arvostamme tietokoneen peruskäyttöä.

Tuotannon työntekijät työskentelevät kahdessa vuorossa, vuoroviikoin (aamu- ja iltavuoroa). Tehdas on toiminnassa kolmessa vuorossa, joten arvostamme myös halukkuutta työskennellä yövuorossa. Logistiikan keräilijän tehtävässä työaika on 7 – 15:30.

Sekä tuotannon että logistiikan työt alkavat joustavasti helmi-toukokuun aikana ja päättyvät marras-joulukuussa. Voit myös itse ehdottaa sinulle sopivaa työskentelyn aloitusaikaa. Osalla kausityöntekijöistä on mahdollisuus vakinaistua. Emme etsi kausityöntekijöitä vain kesän ajaksi.

Maalaamo:
Haemme maan moderneimpiin kuuluvaan maalaamoon kausityöntekijöitä kattoturvatuotteiden ripustamiseen sekä pakkaamiseen. Työhön kuuluu varastosta maalattavien tuotteiden keräileminen ja ripustaminen maalausta varten maalausradalle sekä maalattujen tuotteiden purkaminen pois maalausradalta ja pakkaaminen varastoon ja asiakaskohtaisille lavoille. Työ vaatii fyysisesti hyvää yleiskuntoa ja edellytyksenä työstä hyvin suoriutumiselle on ripeä ote työhön ja oma-aloitteinen asenne nuorekkaassa 5 – 8 hengen vuorossa toimiessa.

Kattoturvatuotteiden valmistus:
Haemme kattoturvatuotteiden valmistukseen vaihetöihin kausityöntekijöitä. Työhön kuuluu kattoturvatuotteiden särmäystä ja epäkeskopuristintöitä. Lisäksi työhön voi kuulua robotisoiduilta linjoilta valmistuneiden tuotteiden pakkausta. Toimit osana noin 20 hengen ryhmää, mutta työskentelet hyvin itsenäisesti omalla koneella.

Putkituotanto:
Haemme putkituotannon nuorekkaaseen tiimiin innostunutta tekijää tikkaiden kokoonpanoon ja lumiesteputkien robottisolun käyttäjäksi. Tämä työ on 3-vuorotyötä. Työssä haet trukilla putkia robottisoluun, jota myös käytät ja valmistat tikkaita vaihetyönä. Työhön kuuluu myös muita putkista tehtäviä tuotteita.

Sadevesijärjestelmien valmistus:
Haemme sadevesijärjestelmien valmistukseen alastulojen mutkien ja syöksyjen valmistuksen vaihetyöntekijöitä. Työhön kuuluu tuotantokoneen käyttöä ja työn tulos on itsestä kiinni. Työssä edellytetään erityistä tarkkuutta ja näppäryyttä.

Tuotannon työpaikkoja voi hakea helmikuun loppuun asti, mutta osa haastatteluista voidaan pitää jo aikaisemmin. Jos kiinnostuit tuotannon avoimista paikoista, laita hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen jani.vedenpaa@nesco.fi

 

Logistiikka keräily:

Keräilijältä vaaditaan erityistä tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja vastuuntuntoa. Alan sesonkiluonteisuuden vuoksi huippukuukausina keräilijältä vaaditaan erityistä joustoa, tehokkuutta, ripeää otetta työhön ja paineensietokykyä.

Keräilyssä käytetään apuna nykyaikaisia apuvälineitä, mutta keräily tapahtuu pääosin käsin. Työ on fyysisesti raskasta. Alan ammattikoulutus ja kokemus keräilijän tehtävistä ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät. Työtehtävissä käytetään vastapaino- ja keräilytrukkeja. Koulutamme tehtävään ja annamme trukkikoulutuksen.

Jos kiinnostuit keräilijän avoimista työpaikoista, laita hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen mervi.liikala@nesco.fi