Jokkeri – kondenssiveden poistoliitin

Ilmalämpöpumppuja asennetaan nykyään enenevässä määrin myös kerrostaloihin. Ne lisäävät asumismukavuutta joko lämmittämällä tai tarvittaessa viilentämällä huoneilmaa. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan kerrostaloissa tavallisesti parvekkeelle. Ongelmaksi muodostuu ilmalämpöpumpun tuottama kondenssivesi, jota voi syntyä useita litroja päivässä. Tätä vesimäärää ei luonnollisestikaan voi päästää valumaan parvekkeen lattialle. Nescon kehittämän ratkaisun avulla kondenssivesi saadaan poistettua parvekkeelta helposti ja hallitusti.

Tekniset tiedot

  • Yksinkertainen ja kustannustehokas tuote, joka ratkaisee ilmalämpöpumppujen yleistymisen myötä syntyneen ongelman: mitä tehdä parvekkeen kondenssivedelle? Jos veden johtaa ämpäriin yms. astiaan, on huolehdittava säännöllisestä tyhjentämisestä. Aina on kuitenkin olemassa vesivahingon riski.
  • Nescon Jokkeri on helppo ja turvallinen ratkaisu. Se sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin parvekkeiden sisäpuolisiin vedenpoistojärjestelmiin ja voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin kerrostaloihin.
  • Tuote valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista, joka on jauhepolttomaalattu samaan sävyyn kuin olemassa oleva parvekeputkisto.
  • Toimii myös vedenpoistojärjestelmän huolto-/ tarkastusluukkuna.
  • Tuotteen osat kondenssiveden poistoluukku, tiivisterengas, letkunippa

Kuvat

Katso kaikki tuotteen kuvat

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä tuotteistamme ja palveluistamme? Tai haluatko tiedustella tilaukseen liittyvistä asioista?
Lähetä viestiä tällä lomakkeella.