Tuotekehityspalvelut

Nesco on sopimusvalmistajana kehittänyt useita tuotteita ja ratkaisuja tunnetuille brändeille. Tuotekehityksen ammattitaitoa kuvaa hyvin se, että vuosien varrella suunnitelluista ratkaisuista on lukuisat mallisuojattu tai patentoitu.

Tehtaan asiantuntijat käytössäsi

Nescon kehitysosastolla pidämme huolen siitä, että tuotteemme täyttävät alan määräykset ja standardien vaatimukset. Meille on tärkeää, että lähtevät tuotteet ovat alan parhaita ja myös asennettavuus on otettu huomioon. Autamme myös erikoiskohteiden suunnittelussa ja annamme tarvittaessa kommentteja toteutukseen.

Antti Korkealaakso, p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.fi

Ota yhteyttä

Sopimusvalmistus

Toimintamalli, jossa yhteistyölle on asetettu tavoitteet. Tiiviin yhteistyön perustana on sopimusvalmistajasuhde. Nesco on sopimusvalmistajana sitoutunut toimintamallin mukaisiin tavoitteisiin tuotekehityksessä sekä prosessien kehittämisessä. Avoimella keskustelulla ja tavoiteasetannalla luodaan toimintamalli, joka hyödyttää molempien osapuolten liiketoimintaa. Tarvittaessa saat tuotteesi tai tuotepaketit omalla tuotemerkilläsi merkattuna.

Kysy lisää

RAULI-kiinnikkeet - Yhteistyöllä parhaaseen lopputulokseen

Huomasimme alkuvuonna 2019, että aurinkopaneelikiinnikkeiden markkina oli kasvanut huikeaa vauhtia ja meiltäkin oli toimitettu erilaisia malleja eri asiakkaille. Lähdimme suunnittelemaan omaa kiinnikejärjestelmää, jolla pääsisimme mukaan tähän mielenkiintoiseen kasvavaan markkinaan.

Lue lisää
Nescon toiminnasta huomaa, että tuotekehitykseen on panostettu. Erityisesti rakennusliikeasiakkaita kiinnostaa, mistä ja kenen tavarasta teemme. Nesco on silläkin puolella tunnettu brändi, johon luotetaan.

Eero Hölttä Kourupalvelu Hölttä Oy