Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät sadevedenpoisto-, ja kattoturvatuotteet sekä parvekevedenpoistoratkaisut. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme erikoistuotteita vaativiinkin kohteisiin.

Sadevesijärjestelmät

Nesco valmistaa osat ja tarvikkeet kaikkiin yleisiin teräskouruihin ja syöksytorviin. Kourumalleja löytyy useita, kaikkiin kohteisiin sopivina. Puolipyöreät mallit P13 ja P15 ja kantikkaat K13 ja K15 mahdollistavat oikean kourukoon ja -mallin löytymisen kuhunkin käyttötarkoitukseen.Valikoimaan kuuluu myös ns. eurokouru-tarvikesadevesijärjestelmä.

Tutustu tarkemmin

Kattoturvatuotteet

Nescon valikoimasta löytyy kattoturvatuoteratkaisu kaikkiin kohteisiin, pientaloista suuriin julkis- ja teollisuuskohteisiin.

Tutustu tarkemmin

Parveketuotteet

Nescon valikoima kattaa myös ratkaisuja parvekkeiden rakentamiseen ja saneeraukseen. Parvekkeiden vedenpoistojärjestelmämme ovat testattuja, hyväksyttyjä ja täyttävät järjestelmänä EI60 palonkestävyyskokeen vaatimukset. Järjestelmällemme on myönnetty sertifikaatti VTT-C-10518-13.

Tutustu tarkemmin

Erikoistuotteet

Nesco suunnittelee ja valmistaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia kattoturva- ja sadevesituotteita. Sinkityn teräksen lisäksi valmistamme tuotteita mm. kuparista, RST- ja HST- teräksestä sekä alumiinista. Tekninen neuvontamme palvelee asiakkaita erikoiskohteiden toteutuksessa.

Tutustu tarkemmin