Parveketuotteet

Parveke hyötykäyttöön! Parvekeputkeen voidaan kiinnittää erilaisia parveketelineitä, kuten vaatteiden tuuletusteline, kukka-amppelikoukku, kukkateline ja pöytätaso. Parveketelineet voidaan asentaa helposti ilman työkaluja.

Kuparituotteet

Kupariset sadevesi- ja kattoturvatuotteet antavat mahdollisuuden käyttää tyylikästä kuparia myös muiden katemateriaalien kuten tiili-, pelti- tai huopakaton kanssa.

Parvekeluukku

Parvekkeen lattiaan kiinteästi asennettava parvekeluukku, jonka tikkaita pitkin pääsee pelastautumaan alemmalle tasolle.

Turvakiskot

Nousukisko voidaan kiinnittää talo- ja lapetikkaisiin tai kattoportaisiin. Nousukiskon pituus on lyhennettävissä tai jatkettavissa tarpeen mukaan. Vaakakisko on kiinnitettävissä kattosiltaan tai omilla kiinnikkeillään suoraan kattoon tai seinään. Molemmissa järjestelmissä käyttäjän maksimipaino on 1 ... Lue lisää

Vaijerijärjestelmät

Turvavaijerin avulla pääset käymään läpi koko katon ilman putoamisriskiä. Vaijeri ei ainoastaan pysäytä putoamista, vaan estää sen kokonaan katon reunalla. Tällainen turvavarustelu on erittäin käyttäjäystävällinen erityisesti paikoissa, joissa käydään usein tekemässä huoltotöitä tai tarkastuksia.

Vastapainopollarit

Vastapainopollarit ovat vastapainoperiaatteella toimivia kiinnityspisteitä, joihin voi kiinnittää turvaköyden. Vastapainot toimivat yksittäisinä kiinnityspisteinä tai osana putoamisen estävää järjestelmää.

Ranskalainen parveke

Nesco ranskalaisen parvekkeen kaide on helppo ja huoleton ratkaisu, kun halutaan estää putoaminen ovista, jotka johtavat parvekkeelle ilman tasannetta.

Paloputket (kuivanousu)

Paloputket asennetaan palokuntaa varten teollisuus-, toimisto- ja liikekiinteistöihin. Paloputkia käytetään kohteissa, joissa on tarpeen nopeuttaa ja tehostaa palokunnan sammutustyötä ja sen aloittamista.

Nuohoustaso

Kattojen huollettaville kohteille on lain mukaan oltava turvallinen kulkutie. Esimerkiksi nuohous tulee voida suorittaa helposti ja turvallisesti. Nesco nuohoustasoratkaisu saadaan kiinnitettyä tukevasti monimuotoisiin piippuihin.