Turvakiskot

Nousukisko voidaan kiinnittää talo- ja lapetikkaisiin tai kattoportaisiin. Nousukiskon pituus on lyhennettävissä tai jatkettavissa tarpeen mukaan. Vaakakisko on kiinnitettävissä kattosiltaan tai omilla kiinnikkeillään suoraan kattoon tai seinään. Molemmissa järjestelmissä käyttäjän maksimipaino on 1 ... Lue lisää

Kattopollarit

Kattopollari on tarkoitettu riipputelineiden kiinnityspaikaksi. Kattopollari soveltuu parhaiten Classic- ja konesaumakatolle. Samaa pollarityyppiä voidaan käyttää myös muilla katteilla kunhan läpiviennin tiiviys on varmistettu.

Vaijerijärjestelmät

Turvavaijerin avulla pääset käymään läpi koko katon ilman putoamisriskiä. Vaijeri ei ainoastaan pysäytä putoamista, vaan estää sen kokonaan katon reunalla. Tällainen turvavarustelu on erittäin käyttäjäystävällinen erityisesti paikoissa, joissa käydään usein tekemässä huoltotöitä tai tarkastuksia.

Vastapainopollarit

Vastapainopollarit ovat vastapainoperiaatteella toimivia kiinnityspisteitä, joihin voi kiinnittää turvaköyden. Vastapainot toimivat yksittäisinä kiinnityspisteinä tai osana putoamisen estävää järjestelmää.